Fii Chef Acasă - Blogul pasionaților de gastronomie și artă culinară

Pasionat de gastronomie si arta culinara? Blogul nostru #FiiChefAcasa iti ofera inspiratie culinara inedita si informatii despre ingrediente, tehnici culinare, cursuri in domeniu si tendinte actuale in gastronomie.

Te invitam sa explorezi lumea culinara alaturi de noi si sa descoperi cat mai multe  ingrediente si ustensile de top ale celor mai renumite branduri, folosite de cei mai apreciati Chefs si Pastry Chefs in restaurante, patiserii, ciocolaterii, cofetarii si scoli culinare!

Calitate si excelenta la preturi avantajoase doar cu DeliciuDeCiocolata.ro!

Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta
Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta
Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta Faina de migdale este un ingredient benefic si hranitor, cunoscut pentru textura sa fina si aroma delicata . Aceasta este bogata in grasimi sanatoase, proteine, fibre, vitamine si minerale, fiind astfel o alternativa mai sanatoasa la faina alba sau la alte tipuri de faina rafinata. In acest articol, vom explora beneficiile fainii de migdale, cum poate fi utilizata si cum o puteti... Citeste mai mult
Ciocolata de casa - reteta simpla si rapida
Ciocolata de casa - reteta simpla si rapida
Ciocolata de casa - reteta simpla, gustoasa si rapida pentru o delicioasa tableta de ciocolata Pentru o obtine o ciocolata de casa de calitate, sanatoasa si gustoasa, aveti nevoie in primul rand de ingrediente de calitate. Nu inlocuiti si nu subtituiti ingredientele, nu faceti rabat la calitatea acestora. Ingrediente ciocolata de casa reteta: 200g ciocolata neagra , cu minim 70% continut de masa cacao sau 250g masa de cacao 100g unt de cacao... Citeste mai mult
Curs Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi, 13-14 Martie 2023, Iasi
Curs Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi, 13-14 Martie 2023, Iasi
Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi @_castiana_m Desfasurare: Data: 13-14 martie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Un curs elaborat care va ajuta sa va dezvoltati creativitatea, sa lucrati eficient si bine organizati. Suportul de curs contine retete versatile, de mare calitate cu texturi diferite pentru diferitele creme, cremeux, bavareze, mousse, blaturi si glasaje. Veti... Citeste mai mult
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu, 25-26 Feb. 2023, Iasi
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu, 25-26 Feb. 2023, Iasi
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu @e_ursus_patissier Desfasurare: Data: 25-26 februarie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Atelierul Milla Vanilla impreuna cu cofetar-sef Eugen Ursu au pregatit un curs practic 100% pentru cei care iubesc ciocolata si vor sa cunoasca tainele ciocolateriei moderne. Eugen este Patiser-Chocolatier-Brutar in Geneva, Elvetia. Drumul profesional a inceput in 2008... Citeste mai mult
Curs Modern Cakes, Maria Shiwersky, 22-23 Feb. 2023, Iasi
Curs Modern Cakes, Maria Shiwersky, 22-23 Feb. 2023, Iasi
MODERN CAKES, Maria Shiwersky @marys_cakestudio - Mary's Cake Studio Desfasurare: Data: 22-23 februarie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Programul cursului include urmatoarele torturi: Tort Napoleon ( foietaj artizanal cu unt, crema de vanilie, crema caramel) Tort Bounty ( blat cu cocos, cheesecake de cocos, mousse de cocos, ganache din ciocolata cu lapte) Tort Visina cu scortisoara (clat brownie... Citeste mai mult
Cum alegem cea mai buna ciocolata pentru Fantana de Ciocolata?
Cum alegem cea mai buna ciocolata pentru Fantana de Ciocolata?
Ce este Fantana de Ciocolata? Ce tipuri de ciocolata de fantana sunt recomandate? In acest articol vom discuta despre ce fel de ciocolata se potriveste cel mai bine pentru fantana, cum puteti sa alegeti ciocolata potrivita si cum sa pregatiti preparatele. Savurati aceasta experienta delicioasa in timp ce alegeti ciocolata perfecta pentru a va bucura de avantajele unei fantani de ciocolata in cadrul oricarui eveniment! Ce este ciocolata? Ciocolata... Citeste mai mult
Curs Macarons de baza, Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea, 17 Ian.-21 Feb. 2023, Online
Curs Macarons de baza, Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea, 17 Ian.-21 Feb. 2023, Online
Curs Macarons de baza, Macarons personalizati si Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea Desfasurare: Data: 17 Ianuarie - 21 Februarie 2023 (6 saptamani, 6 module) Locatie: ONLINE Organizator: Pastry Chef Florentina Ghilencea Continutul cursului: 6 intalniri live, pe Zoom (17 Ian, 24 Ian, 31 Ian, 7 Feb, 14 Feb, 21 Feb) 12 ore LIVE, pe Zoom 6 Module (4 Module de baza plus Modulul despre Macarons personalizati si Torturi Macarons... Citeste mai mult
Specialitati Italiene Artizanale, Francesco Luigi Carusi - 20-21 Feb. 2023, Bucuresti
Specialitati Italiene Artizanale, Francesco Luigi Carusi - 20-21 Feb. 2023, Bucuresti
Specialitati Italiene Artizanale, Wine Pairing, Francesco Luigi Carusi Desfasurare: Data: 20-21 februarie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Tip MasterClass: practic, dar si cu notiuni teoretice importante Recomandat: pentru toate nivelele, de la pasionati la profesionisti Cursul este sustinut in limba engleza cu traducere simultana in limba romana FRANCESCO LUIGI CARUSI este un baker italian renumit din Toscana. Invitat... Citeste mai mult
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - 27-28 Feb. 2023, Bucuresti
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - 27-28 Feb. 2023, Bucuresti
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - Pastry Chef Nicoleta Cristina Labunet Desfasurare: Data: 27-28 februarie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Tip MasterClass: practic, se lucrează în paralel cu trainerul Recomandat: pentru toate nivelele, de la pasionati la profesioniti Devino exceptional de bun invatand cum sa pregatesti cele mai spectaculoase torturi pentru evenimente memorabile! Sumar: Se vor asambla... Citeste mai mult
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Februarie 2023 - Mihaela Constantin Desfasurare: Data: 18 februarie 2023 Program: 10.00 – 17.00 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Sunt cunoscute in toata lumea sub numele de Travel Cakes sau Gateau de Voyage si reprezinta un element foarte prezent al cofetariei moderne. Horeca School te asteapta pe 18 februarie la cursul sustinut de Mihaela Constantin, o pasionata desavarsita... Citeste mai mult
Curs de Macarons Valentine's Specials - 11 Feb. 2023, Bucuresti
Curs de Macarons Valentine's Specials - 11 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Valentine's Specials Macarons Class - 11 Februarie 2023 - Mihaela Constantin Desfasurare: Data: 11 februarie 2023 Program: 10.00 – 17.00 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Nu stii ce cadou sa oferi cu ocazia „Valentine’s Day”? Horeca School iti da ideea! O super experienta la un curs de macarons! Esti pregatit de un atelier dulce dulce de tot? Este momentul sa deslusesti toate secretele... Citeste mai mult
Curs Tort Red Velvet pentru copii - 05 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Tort Red Velvet pentru copii - 05 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Tort Red Velvet pentru copii - 05 Februarie 2023 - Kids Trainer Corina Marina Desfasurare: Data: 05 februarie 2023 Program: 10.00-14.00 Oras: Bucuresti Incluse in costul cursului: doua gustari consitente; apa; ustensile de lucru, sort si boneta, material didactic, ingrediente. Organizator: Kids Chef Academy Cei mici sunt asteptati la o lectie de cofetarie alaturi de Kids Trainer Corina Marina in care vor realiza un tort red velvet de la zero.... Citeste mai mult
Curs Eclere Moderne - Pastry Chef Cristina Mehedinteanu - 05 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Eclere Moderne - Pastry Chef Cristina Mehedinteanu - 05 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Eclere Moderne - 05 Februarie 2023 - Pastry Chef Cristina Mehedinteanu Desfasurare: Data: 05 Februarie 2023 Program curs: 09:30 - 18:00 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School La cursul despre eclere puteti invata cum sa le preparati si cum sa le decorati. Retete delicioase, echilibrate in gust si arome, sa nu mai spunem de aspectul uimitor! Vino sa o cunosti pe Cristina Mehedinteanu Pastry Chef si sa lucrezi alaturi de ea! Vrei... Citeste mai mult
Curs Tort de Ciocolata pentru copii - 04 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Tort de Ciocolata pentru copii - 04 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Tort de Ciocolata pentru Copii - 04 Februarie 2023 - Kids Trainer Corina Marina Desfasurare: Data: 04 februarie 2023 Program: 10.00-14.00 Oras: Bucuresti Incluse in costul cursului: doua gustari consitente; apa; ustensile de lucru, sort si boneta, material didactic, ingrediente. Organizator: Kids Chef Academy Cei mici sunt asteptati la o lectie de cofetarie alaturi de Kids Trainer Corina Marina in care vor realiza un tort de ciocolata... Citeste mai mult
Primii pași către macarons perfecți
Primii pași către macarons perfecți
E greu sau ușor să faci macarons? Dacă e să fim sinceri, nu-i chiar simplu să faci macarons. Altfel, ar face toată lumea. De fapt, știi când devine simplu? Atunci când înțelegi tot procesul. Când înțelegi fiecare pas și îl pui în aplicare. Multe persoane spun că le e frică să facă macarons. Că au auzit sau au citit că pot avea atâtea probleme, așa că preferă să facă... Citeste mai mult
Horeca Summer Pastry School - TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI
Horeca Summer Pastry School - TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI
🍰 HORECA SUMMER PASTRY SCHOOL- TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI “Scoala de vara” 4/5/6/7 iulie,este un curs intensiv, bine structurat pe module care te ajuta sa inveti tot ce ti-ai dorit sa cunosti despre prepararea unor retete pornind de la baze cu multe explicatii si informatii utile. Cursul este deschis incepatorilor, pasionatilor si amatorilor, totul se invatat de la zero! Trainerii... Citeste mai mult
Ciocolata Neagră - Beneficii pentru sănătate și cum ar trebui să o consumăm
Ciocolata Neagră - Beneficii pentru sănătate și cum ar trebui să o consumăm
Ciocolata este binecunoscută pentru aroma sa delicată, iar istoria ei a început din cele mai vechi timpuri, când mayașii considerau ciocolata drept „Hrana zeilor”. Industria alimentară produce multe tipuri diferite de ciocolată: în ultimii ani, ciocolata neagră, în special, a câștigat o mare popularitate. Interesul pentru ciocolată a crescut datorita efectelor sale potențiale asupra sănătății,... Citeste mai mult
Puncte de Fidelitate
Puncte de Fidelitate
Programul de Fidelitate oferit de DeliciuDeCiocolata.ro este un program prin care se ofera clientilor o reducere a valorii cosului de cumparaturi, in semn de multumire si recunostinta pentru fidelitatea acestora. Cum sa beneficiezi de programul de fidelitate 1. Creeaza-ti cont In calitate de client inregistrat, poti folosi automat programul de fidelitate si primesti 15 Puncte cadou de bun venit. 2. Aduna Puncte... Citeste mai mult
Brioșe cu ciocolată și cafea
Brioșe cu ciocolată și cafea
Daca vreau ceva dulce repede, coc cateva briose. Mereu mi-au placut briosele pentru simplitatea lor si aspectul dragut. Aceasta reteta este decadenta pentru ca e realizata cu ciocolata cu lapte, cafea si sos caramel. Am folosit sosul pentru umplutura si nu mi-a parut rau. Sunt absolut divine! Aluatul este lejer si pufos iar umplutura fina si dulce. Briosele in sine nu sunt dulci. Aluatul este echilibrat si fraged datorita iaurtului. Aluaturile... Citeste mai mult
Babka cu ciocolată, portocale şi nuci
Babka cu ciocolată, portocale şi nuci
Babka cu ciocolata, portocale si nuci. Aceasta este o prăjitură foarte populară în Ierusalim. Eu am aflat desprea ea în Londra şi de pe internet, normal. Pinterestul este plin. Se mai numeşte şi „prăjitură krantz cu ciocolată” sau „prăjitură cu drojdie”. Babka e însă numele cel mai des folosit. Voiam de mult să încerc să fac şi eu acasă. Îmi plac foarte mult aluaturile pufoase... Citeste mai mult
  • client

    Cristina Mehedinteanu Pastry Chef

    quot Recomand Deliciu de Ciocolata pentru calitatea serviciilor si a produselor furnizate.

    Mereu apelez cu incredere la ei pentru ingredientele si ustensilele pe care le folosesc cu drag in cofetarie. Deseori, am gasit anumite produse doar aici.

    Imi place site-ul pentru ca este foarte frumos si atent organizat astfel incat e usor de gasit orice.
    Multumesc pentru calitate si profesionalism!
  • L B

    Liliana Beldean

    quot Recomand cu mare incredere, comanda a ajuns foarte repede si in stare foarta buna. Ciocolata de foarte buna calitate.
    Profesionisti! Multumesc foarte mult!
  • C I

    Cristina Ilie

    quot Recomand din tot sufletul!Oameni minunați, prompți și profesioniști!
    Doamna care a preluat comanda, o adevărată bomboană.
    Nu am cuvinte sa-i mulțumesc pentru efortul depus astăzi!
    Voi reveni cu siguranță!♥️♥️♥️
  • G S

    Gheorghe Stanescu

    quot Cine este consumator de cacao DeZaan o poate achiziționa de aici Comanzi on-line dimineața și a doua zi primești coletul Sunt mulțumit de prestația firmei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!