Termenul estimativ de procesare și expediere a comenzilor este de 1-3 zile lucrătoare! Ridicările din sediu (București) se fac doar după primirea emailului denumit "Comandă Pregatită de ridicare"!

Leonce Blanc Piure Pasteurizat de Afine 1Kg Leonce Blanc

Fii primul care scrie un Review
66,50 Lei
Stoc Limitat

Durata de livrare: 1-3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9600852 Ai nevoie de ajutor? 021.555.73.93 / 0731.15.00.11
La achizitionarea acestui produs primiti 1 punct de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Piure de Afine

Piureul Pasteurizat de Afine este un produs 100% vegan, destinat folosirii profesionale in fabricarea deseturilor si produselor de cofetarie, patiserie, brutarie.

Se poate folosi in cremele de cofetarie, pentru prepararea glazurilor pentru torturi si prajituri, mousse, bavarois, inghetata etc.

Producatorul Leonce Blanc, specializat in productia de produse din fructe, a studiat indelung calitatile fiecarui fruct in parte pentru a obtine textura ideala: putin mai subtire decat a unui nectar, astfel incat sa poata garanta gustul si textura naturale ale fructului, fara alte adaosuri artificiale.

Este conceput pentru a mentine o textura consistenta si adecvata in retete, pastrand in acelasi timp prospetimea naturala a fructelor.

Fiecare piure are un continut de zahar adaptat profilului natural al fructului respectiv. Acesta este secretul din spatele gustului extradionar, original, al piureurilor Leonce Blanc: adaos minim de zahar in functie de fructul folosit, citricile avand un gust acid mai pronuntat, mai putin dulci, spre deosebire de fructele mai dulci, cum ar fi mango, care au natural un gust mult mai dulce.

Pasteurizarea ofera, pe langa depozitarea optima a acestora la temperatura ambientala pana la utilizare, pastrarea impecabila si proaspata a fructului, mai ales din punct de vedere al culorii si aromei naturale proaspete.

Ingrediente: afine 89,90%, zahar.

Mod de utilizare: in functie de aplicatie.

Valori nutritionale pentru 100 g Piure Afine
Valoare energetica 384 kj / 91 kcal
Grasimi 0,2 g
din care grasimi saturate 0,02 g
Carbohidrati 20,5 g
din care zaharuri 17,1 g
Fibre dietetice 2,2 g
Proteine 0,6 g
Sare <0,01 g

Conditii depozitare: la loc uscat si racoros (max 25 C) in ambalajul original inchis. Dupa deschidere se pastreaza la frigider (intre +2 C si + 6 C) si se consuma in max. 5 zile.

Sugestie Reteta: Jeleu (Jelly Recipe) din piure de fructe

10g gelatina foite sau 8g gelatina praf

400g piure de fructe

40g zahar (mai mult sau mai putin, in functie de gustul natural al fructului si de cate de dulce va doriti sa fie jeleul)

Gelatina foita se inmoaie in apa rece. Se stoarce usor de apa pentru a inlatura excesul. In cazul gelatinei praf, aceasta se dizolva in putina apa rece. Piureul de fructe se incalzeste pe aragaz, impreuna cu zaharul, si se aduce la punctul de fierbere. Se ia vasul de pe foc si se adauga gelatina, se amesteca pana la dizolvarea completa a gelatinei. Cat este calduta, se toarna in formele dorite.

Se poate folosi pentru decorarea/finisarea cheesecake-ului sau a altor deserturi cu fructe, in loc de glazura.

Sugestie Reteta: Crema (Cremeux Recipe) din piure de fructe

3g gelatina foite

200g piure de fructe

70g oua intregi

55g galbenus de ou

55g zahar tos

70g unt nesarat, la temperatura camerei

Gelatina foita se inmoaie in apa rece. Se stoarce usor de apa pentru a inlatura excesul. Intr-un vas se pune piureul de fructe si se incalzeste pe aragaz, pana la punctul de fierbere. Separat se amesteca ouale, galbenusul si zaharul. Piureul fierbinte se adauga peste amestecul de ou si zahar, pentru temperare; se amesteca pana la omogenizarea completa. Atentie: turnati in trepte si amestecati incontinuu, pentru a nu se coagula oul. Se pune din nou pe foc si se fierbe la 82°C, foc mic, pentru cateva minute, amestecand incontinuu. Se ia vasul de pe aragaz si se adauga gelatina. Cand amestecul a ajuns la 35°C se adauga untul si se amesteca bine cu ajutorul unui mixer. Lasa-ti crema sa se raceasca la temperatura camerei, apoi introduceti-o la frigider pana la folosirea acesteia.

Greutate Neta (Kg): 1

Tara de origine: Franta

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

021.555.73.93 0731.15.00.11 contact@deliciudeciocolata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!