Iti prezentam o selectie de Cursuri Culinare apreciate atat de incepatori, cat si de cofetari, patiseri, brutari sau ciocolatieri, sustinute de profesionistii celor mai vestite Scoli Culinare din Romania!

Invata de la cei mai buni si perfectioneaza-ti talentul culinar in bucatarie sau in propria afacere! Descopera cursul culinar care ti se potriveste!

Cursuri culinare

Curs Cofetarie Clasica, Pastry Chef Nicoleta Labunet, 29-30 Mai 2023, Bucuresti
Curs Cofetarie Clasica, Pastry Chef Nicoleta Labunet, 29-30 Mai 2023, Bucuresti
Desfasurare: Perioada: 29-30 Mai 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Ce veti prepara: AMANDINE SAVARINE DIPLOMAT TORT BRIDAL TORT HAZEL TORT HUGO TORT KATERINA TORT SCARLETT Click pentru detalii si inscrieri! Declinarea raspunderii: Acesta este un curs organizat de unul din partenerii nostri. DeliciuDeCiocolata nu organizeaza cursuri si nu este responsabil pentru detaliile acestora si/sau pentru informatiile... Citeste mai mult
MASTERCLASS Etichetarea preparatelor culinare si a produselor de cofetarie si patiserie din meniu
MASTERCLASS Etichetarea preparatelor culinare si a produselor de cofetarie si patiserie din meniu
Desfasurare: Data: 11 Aprilie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Tematica: Etichetarea preparatelor culinare si a produselor de cofetarie si patiserie din meniu, masterclass cu Dr. Ing. Gabriela Berechet Continut tematic: Denumirea preparatelor din meniu – reguli si trenduri Compozitia nutritionala a alimentelor si lista de ingrediente a producatorilor din industria alimentara – cum ne constituim baza de date... Citeste mai mult
Easter Specials, Masterclass Nicoleta Labunet, 03-04 Aprilie 2023, Bucuresti
Easter Specials, Masterclass Nicoleta Labunet, 03-04 Aprilie 2023, Bucuresti
Desfasurare: Perioada: 03-04 Aprilie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Ce veti prepara: New York Rolls Babka cu scortisoara Babka cu fistic si zmeura Bomba de ciocolata crocanta brioche cu fistic si glazura rocher Cake banoffe cu palomitas caramelizadas Caneles de bordeaux cu marmelada Ensaimada de mallorca Apple pie Mini pandoro Pasca spaniola Coulant esponjoso BONUS: Suvenir Cheesecake cu marmelada de afine... Citeste mai mult
Curs Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi, 13-14 Martie 2023, Iasi
Curs Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi, 13-14 Martie 2023, Iasi
Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi @_castiana_m Desfasurare: Data: 13-14 martie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Un curs elaborat care va ajuta sa va dezvoltati creativitatea, sa lucrati eficient si bine organizati. Suportul de curs contine retete versatile, de mare calitate cu texturi diferite pentru diferitele creme, cremeux, bavareze, mousse, blaturi si glasaje. Veti... Citeste mai mult
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu, 25-26 Feb. 2023, Iasi
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu, 25-26 Feb. 2023, Iasi
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu @e_ursus_patissier Desfasurare: Data: 25-26 februarie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Atelierul Milla Vanilla impreuna cu cofetar-sef Eugen Ursu au pregatit un curs practic 100% pentru cei care iubesc ciocolata si vor sa cunoasca tainele ciocolateriei moderne. Eugen este Patiser-Chocolatier-Brutar in Geneva, Elvetia. Drumul profesional a inceput in 2008... Citeste mai mult
Curs Modern Cakes, Maria Shiwersky, 22-23 Feb. 2023, Iasi
Curs Modern Cakes, Maria Shiwersky, 22-23 Feb. 2023, Iasi
MODERN CAKES, Maria Shiwersky @marys_cakestudio - Mary's Cake Studio Desfasurare: Data: 22-23 februarie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Programul cursului include urmatoarele torturi: Tort Napoleon ( foietaj artizanal cu unt, crema de vanilie, crema caramel) Tort Bounty ( blat cu cocos, cheesecake de cocos, mousse de cocos, ganache din ciocolata cu lapte) Tort Visina cu scortisoara (clat brownie... Citeste mai mult
Curs Macarons de baza, Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea, 17 Ian.-21 Feb. 2023, Online
Curs Macarons de baza, Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea, 17 Ian.-21 Feb. 2023, Online
Curs Macarons de baza, Macarons personalizati si Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea Desfasurare: Data: 17 Ianuarie - 21 Februarie 2023 (6 saptamani, 6 module) Locatie: ONLINE Organizator: Pastry Chef Florentina Ghilencea Continutul cursului: 6 intalniri live, pe Zoom (17 Ian, 24 Ian, 31 Ian, 7 Feb, 14 Feb, 21 Feb) 12 ore LIVE, pe Zoom 6 Module (4 Module de baza plus Modulul despre Macarons personalizati si Torturi Macarons... Citeste mai mult
Specialitati Italiene Artizanale, Francesco Luigi Carusi - 20-21 Feb. 2023, Bucuresti
Specialitati Italiene Artizanale, Francesco Luigi Carusi - 20-21 Feb. 2023, Bucuresti
Specialitati Italiene Artizanale, Wine Pairing, Francesco Luigi Carusi Desfasurare: Data: 20-21 februarie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Tip MasterClass: practic, dar si cu notiuni teoretice importante Recomandat: pentru toate nivelele, de la pasionati la profesionisti Cursul este sustinut in limba engleza cu traducere simultana in limba romana FRANCESCO LUIGI CARUSI este un baker italian renumit din Toscana. Invitat... Citeste mai mult
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - 27-28 Feb. 2023, Bucuresti
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - 27-28 Feb. 2023, Bucuresti
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - Pastry Chef Nicoleta Cristina Labunet Desfasurare: Data: 27-28 februarie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Tip MasterClass: practic, se lucrează în paralel cu trainerul Recomandat: pentru toate nivelele, de la pasionati la profesioniti Devino exceptional de bun invatand cum sa pregatesti cele mai spectaculoase torturi pentru evenimente memorabile! Sumar: Se vor asambla... Citeste mai mult
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Februarie 2023 - Mihaela Constantin Desfasurare: Data: 18 februarie 2023 Program: 10.00 – 17.00 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Sunt cunoscute in toata lumea sub numele de Travel Cakes sau Gateau de Voyage si reprezinta un element foarte prezent al cofetariei moderne. Horeca School te asteapta pe 18 februarie la cursul sustinut de Mihaela Constantin, o pasionata desavarsita... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!