Compound de culoare alba sub forma de banuti/rondele pentru cofetarie si patiserie
Compoundul sau ciocolata surogat, cuvertura, este un inlocuitor al ciocolatei cu caracteristici fizico-chimice si organoleptice relativ asemanatoare cu aceasta.
Se poate utiliza in multe situatii pentru inlocuirea ciocolatei veritabile sau ciocolatei couverture.
Deosebirea principala dintre ciocolata si compound este ca ciocolata, conform reglementarilor internationale, se produce cu unt de cacao, in timp ce la compound untul de cacao este inlocuit cu diferite grasimi vegetale.
Prin acest lucru, compoundul devine un produs cu un pret redus si care nu necesita prelucrarea prin temperare, dar pastreaza in general celelalte caracteristici ale ciocolatei.
Recomandat in special ca decor pentru torturi si prajituri. Sub forma de banuti se poate folosi ca atare pentru ornarea produselor dulci sau poate fi adaugat la aluatul pentru produsele de brutarie.
Produsul este de culoare alba.
Temperatura de topire: 34-38 C.
Ingrediente: zahar, grasime vegetala hidrogenata din sambure de palmier, zer praf, emulsifiant: lecitina de soia (E322), E476, colorant dioxid de titan (E171), aroma vanilie
Stoian Carmen,
Ciocolata are un gust ciudat și nu se omogenizează la topire
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!